GRATIS verzending bij bestelling van € 45 of meer! Voor 14:00 uur besteld = MORGEN IN HUIS ! Wij als Stackeronline gaan voor kwaliteit

Betaling & Verzending

NEDERLAND & BELGIË

Bestellen bij StackerOnline.com is snel, eenvoudig, gratis en veilig.

Elke bestelling op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst wordt direct verzonden zodat je de bestelling de volgende dag al in huis hebt. Naast de supersnelle levering rekenen wij vanaf € 35,- al geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 35,- vragen wij een bijdrage van €5,95 in de verzendkosten).

PostNL

Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Indien je voor 16:00 uur besteld hebt (ma-vr) wordt je pakket de volgende dag geleverd. Bij vooruitbetaling per bank geldt dat je bestelling wordt verzonden op het moment dat de betaling binnen is op onze bankrekening.

Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent komt de bezorger de volgende dag nog een keer langs of zal men je bestelling bij de afhaal locatie van PosNL bij jou in de buurt bezorgen. De bezorger laat een briefje achter in de bus.

Mocht je onverhoopt tijdens het bezorg moment van PostNL niet aanwezig zijn, dan kun je het pakket afhalen op het postkantoor.

BETAALMETHODEN

Betaaloptie Kosten Korte omschrijving
iDEAL Gratis Veilig en gemakkelijk online betalen via online banking van je eigen bank.
Vooruitbetaling Gratis Je dient het factuurbedrag over te maken naar IBAN:
NL57 ABNA 0474 5213 03, ten name van: De Body en Health Store BV. Vermeld altijd je bestelnummer bij de betaling. Na betaling is het handig als je even een e-mail van bevestiging stuurt dat de betaling onderweg is. 
Het pakket wordt verzonden zodra de overboeking bij ons binnen is.
Klarna éénmalige machtiging € 1,00 Je hoeft alleen je rekeningnummer en tenaamstelling op te geven.
Klarna Acceptgiro
(betaling achteraf)
€ 1,00 Je ontvangt achteraf per e-mail een digitale acceptgiro. Ontvang nu, betaal pas over 14 dagen!
Creditcard (VISA, Mastercard, American Express, JCB) Gratis Veilig en gemakkelijk online betalen met je creditcard.
PayPal
Gratis
Veilig en gemakkelijk online betalen via je eigen PayPal-account.

TOELICHTING KLARNA

Klarna voert voor StackerOnline het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een acceptgiro van Klarna ontvangt (je hoeft dus niet het bedrag aan ons direct te betalen!) of akkoord gaat met een eenmalige machtiging om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Klarna betalen met een acceptgiro of eenmalige machtiging tot een bedrag van € 250,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro of eenmalige machtiging voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.