GRATIS verzending bij bestelling van € 45 of meer! Voor 14:00 uur besteld = MORGEN IN HUIS ! Wij als Stackeronline gaan voor kwaliteit

Dit is waarom testosteron boosters een must zijn voor (kracht)sporters

op Winston JR
Dit is waarom testosteron boosters een must zijn voor (kracht)sporters

Testosteron is een natuurlijk hormoon dat voor iedereen belangrijk is. Het wordt bij mannen aangemaakt in de testikels en bij vrouwen in de eierstokken en bijnieren. In de vroege volwassenheid nemen testosteronwaarden flink toe. Daarna zullen bij de meeste mensen de niveaus weer iets dalen. Bij te lage niveaus kunnen echter gezondheidsproblemen ontstaan. Voor sporters is testosteron van essentieel belang om je scherp, energiek, sterk, gemotiveerd en gefocust te houden.

Klachten bij testosteron tekort

Vanaf je dertigste levensjaar kan testosteron ieder jaar met een procent afnemen. Dit hormoon is voor iedereen belangrijk maar zeker ook voor krachtsporters. Een gebrek aan testosteron kan ook optreden wanneer je teveel stress hebt. 

Dit zijn gezondheidsklachten die je kunt ervaren bij een te laag testosteronlevel en je behoorlijk in de weg kunnen zitten bij het behalen van jouw sportdoelen:

  • Een lage eigenwaarde en gebrek aan energie
  • Verminderd libido, minder zin in seks
  • Ontwikkeling van vrouwelijke kenmerken bij mannen, man boobs bijvoorbeeld
  • Neerslachtig voelen 
  • Depressie en stemmingswisselingen
  • Geen spieropbouw bij krachtsport en slecht of verminderd spierherstel
  • Toename buikvet

Allemaal gezondheidsklachten die lijken op de penopauze bij mannen op leeftijd, maar door een gebrek aan testosteron bij veel jongere mannen kunnen optreden.

Natuurlijke testosteronboosters 

Wil jij groeien, meer spiermassa kweken en je sportdoelen bereiken of naar een hoger niveau tillen? Dan is het een goed idee om een testosteron booster toe te voegen aan jouw routine. We leggen hieronder uit waarom. Supplementen met vitamine D hebben ook een positieve invloed op dit hormoon. Ze zorgen voor de aanmaak ervan. Bewegingswetenschappers in Duitsland ontdekten al eerder dat krachtsporters meer progressie maken als er meer vitamine D in het bloed zit. Zeker mensen met een westers dieet zouden extra Vitamine D moeten slikken, omdat ze te weinig uit hun voeding halen om optimaal te presteren. Natuurlijk is hier wat aan te doen door jouw dieet om te gooien. Gevarieerd eten is natuurlijk altijd de basis voor een goede gezondheid. Eet dus genoeg eiwitten, (langzame) koolhydraten en vetten. Houd daarbij je bloedsuikerspiegel laag en beperk je snelle koolhydraatinname. Let daarbij natuurlijk op de hoeveelheid pasta, brood, rijst, aardappelen en granen die je neemt.

Er zijn verschillende soorten natuurlijke kruiden die helpen de testosteronspiegel op te krikken. Eén bekende is ashwaganda waarin zowel zink als gember zit. Dit kruid werkt aan twee kanten. Het zorgt voor verhoogde testosteronlevels en verlaagt het cortisol (stresshormoon) dat zorgt voor de afbraak van testosteron. Natuurlijke producten waar veel zink in zit zijn vette vis, eieren, oesters, gember en noten en zaden.

Supplementen voor verhoging testo

Nu we weten wat voor natuurlijke producten van invloed zijn op het hormoon dat de alpha male in ons naar boven haalt, kijken we naar de testosteron boosters van Stacker Online. Deze supplementen zijn een aanvulling en maken het leven gemakkelijker wanneer jij een echt trainingsbeest bent. Het is zonde om niet het maximale resultaat te zien van al het harde werk en daarom zijn testosteronboosters the way to go. 

Op het moment hebben we twee bewezen producten in ons assortiment: Stacker 2 Testo-4HD (Ephedra Vrij) en de Muscle Transform (Ephedra Vrij) van Stacker 2. Beiden stackers zorgen ervoor dat je testonsteronproductie omhoog knalt, zodat je werkt aan trainingsintensiteit- en agressie. Val die gewichten aan en zorg voor ongekende vasculariteit en een droog fysiek.

De Testo-4HD van stacker 2 is opgenomen in de top 5 van beste testosteronboosters van 2024 op de BGreat, een toonaangevende website die advies geeft omtrent voeding, sport en mindset.

Op zoek naar een pre-workout met daarin een boost voor jouw testosteron? 

De Alpha Male van stacker 2 bevat een reeks ingrediënten die een preworkout combineert met het verhogen van testosteron niveaus. Check 'm zeker!

by Winston JR