GRATIS verzending bij bestelling van € 45 of meer! Voor 14:00 uur besteld = MORGEN IN HUIS ! Wij als Stackeronline gaan voor kwaliteit

Pre-workout voor meer motivatie in de sportschool en bij duursport

op Winston JR
Pre-workout voor meer motivatie in de sportschool en bij duursport

Wie krachttraining zegt, hoort eiwitten, eiwitten, eiwitten. De poeders vliegen je om de oren en bij spieropbouw en herstel zijn dan ook zeker essentieel. Toch zijn er veel meer belangrijke producten om je goed te voelen, resultaat te bereiken en om consistent te trainen. De pre-workout is het als aanvulling op jouw sportroutine helemaal! Wat doet dit supplement voor je en waarom heeft het zo’n vlucht genomen? Lees het hier!

Trainen naast een druk bestaan

Pre-workouts zijn mateloos populair en dat is niet voor niks. Mensen leven vluchtig en hoppen van het een naar het ander. Een druk gezinsleven met jonge kinderen, een intensieve baan en een volgepropte agenda vol met sociale afspraken en dan nog een zeer ambitieus trainingsplan. Niet alleen de hoeveelheid afleiding en prikkels in ons leven is groter geworden. We willen ook steeds meer in beperkte tijd. Dat zorgt ervoor dat routines sneller doorbroken omdat de motivatie er niet is. Als er iets belangrijk is tijdens kracht- en of duursport is het wel consistentie en naast voldoende rust het maximale uit jouw training halen. Met andere woorden: je maakt een trainingsschema en houd je eraan. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden!

Bekijk hier ons volledige aanbod Pre-workouts. Een van de meest gebruikte is de Alpha Male van Stacker 2 omdat deze gelijk een testosteron boost geeft.

Prework-out voor goud

Door ons drukke bestaan, kan het zijn dat je vermoeid bent of net niet de prestatie kunt leveren die je normaal doet. Je stagneert. Iets dat ook mentaal kan zorgen dat je net niet het beste uit jezelf haalt. Daar komen pre-workouts zeker van pas. Ze bestaan veelal uit een mix van stimulerende ingrediënten als cafeïne, beta-alanine en creatine om jouw tot grotere hoogte te brengen. Het stimuleert niet alleen de motivatie en zorgt dat jij energiek, opgepept en alert aan jouw training begint, maar zorgt er voornamelijk voor dat jij harder en langer kunt trainen om het gewenste resultaat te halen bij het hardlopen of die krachttraining in de sportschool. Je traint dus nog efficiënter en met de gewenste intensiteit.

Ook bij duurtraining?

Pre-workout supplementen zijn vooral populair onder een grote groep mensen die zich in de sportschool in het zweet werken met krachttraining. Toch kun jij ook met cardiotraining in de gym of duursporten als wielrennen of hardlopen profijt hebben van deze stimulerende stoffen. Een pre-workout neem je het beste 15-30 minuten van tevoren in en kan effect hebben tot zo’n 3 uur. Waar je na een uur krachttraining in de sportschool vaak gesloopt bent, kan je duurtraining zomaar een paar uur duren. Sowieso heeft iedere sporter baat bij een verhoogd energielevel, zeker bij vermoeidheid, meer focus en motivatie en een betere doorbloeding naar je spieren. Dat is wat deze middelen voor je doen.

 

Waar moet je op letten?

Toch zijn er ook een aantal kanttekeningen te maken. Het is niet wenselijk om dit product iedere dag te gebruiken. Ook de dosering is belangrijk. Houd je dus aan de aanbevolen hoeveelheid. Mogelijke bijwerkingen van stimulerende middelen bij te veelvuldig gebruik zijn hartkloppingen, meer stress en een hogere bloeddruk. Bovendien kun je net als bij het te veel drinken van koffie tolerantie opbouwen voor de werkzame stof cafeïne, waarmee jouw lichaam steeds meer nodig heeft om hetzelfde effect te bereiken. Je maakt je lijf afhankelijk. Ga er dus verantwoord mee om, maar schroom zeker niet om het te proberen. Bereik je trainingsdoelen nog sneller en ga voor nieuwe PR’s of uitdagingen!

by Winston JR